Transparent

2509 2509 kartong- och plastpress

2509 2509 kartong- och plastpress

Mil-teks balpress modell 2509 är perfekt för verksamheter med stora mängder kartong och plast, inte minst på platser där det är ont om utrymme. Modell 2509 har kapacitet för att producera balar på upp till 400 kg.

  • Pressar kartong, well, papp, plast och övriga mjuka material
  • Låg ljudnivå och ingen risk för oljeläckage
  • Ergonomisk, lätthanterlig och säker
  • Inga elektriska komponenter
  • Enkelt och säkert urbalningssystem
  • Snabb cykeltid och urbalningsindikator
  • Mekanisk felsäkerhetsfunktion med dubbla låsmekanismer
Luftdriven Kartong Plast

Konstant tryck säkerställer att en extremt tät bal produceras som är både lätt att hantera och lätt att återvinna. Den breda dörren och djupa kammaren i Mil-tek 2509 balpress innebär att stora volymer kartong kan pressas utan att behöva brytas ned eller plattpackas. Plastförpackningar som förvaras i Mil-teks plastpåsestativ kan placeras direkt i balpressen, vilket sparar tid och därmed kostnader vid hantering av förpackningsavfall.

Luftdriven Kartong Plast

Efterträdaren

Balpressen 2509 har slutat tillverkas. Efterföljaren är bättre på alla sätt – kolla in A509:

Hanterar stora volymer

Mil-tek 2509 har en bred dörröppning som gör den perfekt för lastning av stora kartonger och annat material. Den har också två kraftfulla cylindrar som ger ett konstant tryck, vilket resulterar i täta och tunga balar. Mil-tek 2509 används på företag och platser där det finns behov av att hantera en större mängd avfall utan att ta upp mycket golvyta. Balpressen 2509 är idealisk för lastning av hela kartonger, vilket eliminerar behovet av platt packning och regelbundna resor till utvändiga soptunnor/avfallsbehållare.

Enkel transport

Kartongbalarna passar perfekt på en standardpall, vilket gör dem lätta att förvara och transportera. Mil-tek 2509 kan placeras nära den plats där avfallet genereras, och dess säkerhets- och driftsfunktioner gör 2509 till en ergonomisk, enkel, ren och säker maskin att använda. Mil-tek 2509 drivs med tryckluft, antingen direkt från en befintlig luftledning eller från en kompressor som levereras av Mil-tek. Detta innebär att Mil-tek 2509 är fri från både elektriska och hydrauliska komponenter, vilket minimerar risken för brand och helt eliminerar risken för oljekontaminering. En automatiserad balutmatningsfunktion gör det snabbt, säkert och enkelt att tömma pressen.

Mil-tek 2509 Press för kartong och plast

Ladda ner produktblad

Behöver ni hjälp?

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur Mil-tek kan hjälpa ditt företag att spara tid, utrymme och pengar genom bättre hantering av avfall.

Vill du ha information om våra produkter eller prata med en av våra lokala representanter? Låt oss veta vad du behöver hjälp med så att vi kan komma i kontakt idag.