Transparent

2306 2306 kartong- och plastpress

2306 2306 kartong- och plastpress

Mil-teks balpress modell 2306 är idealisk för verksamheter med medelstora till stora mängder kartong och plast och där det krävs lite mer presskraft. Modell 2306 ger kompakta och tunga balar som har rätt storlek för EUR-pallar.

  • Pressar kartong, well, papp, plast och andra mjuka material
  • Mekanisk felsäkerhetsfunktion med dubbla låsmekanismer
  • Låg ljudnivå och ingen risk för oljeläckage
  • Enkelt och säkert urbalningssystem
  • Nya EN16500 säkerhetsfunktioner
  • Automatiskt urbalningssystem
  • Inga elektriska komponenter
Luftdriven Kartong Plast

Den breda dörren och djupa kammaren i Mil-teks 2306 balpress innebär att stora volymer kartong kan pressas utan behov av nedbrytning eller platt packning. Plastförpackningar som förvaras i Mil-teks plastpåsestativ kan placeras direkt i balpressen, vilket sparar tid och därmed kostnader vid hantering av förpackningsavfall.

Luftdriven Kartong Plast

Efterträdaren

Den sista 2306 har rullat av monteringsbandet och den nya och förbättrade A406 har tagit sin plats i uppställningen.

Kolla in den här:

Säker och enkel

Mil-tek 2306 är en medelstor till stor balpress som passar in på de flesta platser. Den djupa presskammaren och den breda dörröppningen gör Mil-tek 2306 till en idealisk lösning för företag och organisationer med medelstora till stora mängder avfall men med ett begränsat golvyta. Pressen 2306 är idealisk för lastning av hela kartonger, vilket eliminerar behovet av platt packning och regelbundna resor till externa soptunnor/skips.

Kartongbalarna från balpressen passar perfekt på en standardpall, vilket gör dem enkla att lagra och transportera. Milteks maskiner är konstruerade så att nästan vem som helst kan använda dem: Du lägger helt enkelt i ditt material, stänger dörren, drar i handtaget och låter maskinen göra det verkliga jobbet. Mil-teks maskiner har en extremt snabb presscykel på mellan 10-20 sekunder. Mil-tek 2306 drivs med tryckluft, antingen direkt från en befintlig luftledning eller från en kompressor som levereras av Mil-tek. Det innebär att Mil-tek 2306 är fri från både elektriska och hydrauliska komponenter, vilket minimerar risken för brand och helt eliminerar risken för oljeföroreningar. En automatiserad baluttagsfunktion gör det snabbt, säkert och enkelt att tömma balpressen.

Mil-tek 2306 Press för kartong och plast

Ladda ner produktblad

Behöver ni hjälp?

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur Mil-tek kan hjälpa ditt företag att spara tid, utrymme och pengar genom bättre hantering av avfall.

Vill du ha information om våra produkter eller prata med en av våra lokala representanter? Låt oss veta vad du behöver hjälp med så att vi kan komma i kontakt idag.