Transparent

2305 2305 kartong- och plastavfallspress

2305 2305 kartong- och plastavfallspress
Mil-teks balpress 2305 uppfyller alla krav i EN16500 standarden och är idealisk för verksamheter med medelstora till stora volymer kartong och plast. Modell 2305 har ett automatiskt urbalningssystem och är därför enkel och säker att hantera.
  • Pressar kartong, well, papp, plast och övriga mjuka material
  • Djup inkastöppning
  • Ergonomisk, lätthanterlig, säker och effektiv
  • Låg ljudnivå och inget oljeläckage
  • Nya EN16500 säkerhetsfunktioner
  • Snabbare presscykel och urbalningsindikator
  • Förbättrade felsäkerhetsfunktioner och låsmekanismer
Luftdriven Kartong Plast

Trots det lilla utrymmet har balpressen 2305 en stor dörröppning och en djup kammare, vilket gör att hela lådor kan placeras direkt i balpressen. Plastförpackningar som förvaras i plastpåsestativ kan placeras direkt i balpressen, vilket sparar tid och därmed kostnader vid hantering av förpackningsavfall.

Luftdriven Kartong Plast

Efterföljaren

Den tredje generationen av 2305 är en förbättrad version av en redan fantastisk balpress.

Kolla in den här:

Inga elektriska eller hydrauliska komponenter

Mil-tek 2305 är en medelstor flexibel balpress som passar på små platser där effektiv komprimering av avfall behövs för att hålla en ren och säker arbetsmiljö. Den djupa presskammaren och den breda dörröppningen gör Mil-tek 2305 till ett populärt val för företag och organisationer med medelstora avfallsmängder.

Säkerhets- och driftsfunktionerna gör Mil-tek 2305 till en ergonomisk, enkel, ren och säker maskin att använda. Mil-tek 2305 kan placeras i närheten av där avfall genereras, och dess enkla design innebär att den kan användas av alla vanliga medarbetare: Du lägger helt enkelt i ditt material, stänger dörren, drar i handtaget och låter maskinen göra det verkliga arbetet. Mil-teks maskiner har en extremt snabb presscykel på mellan 10-20 sekunder. Mil-tek 2305 drivs av tryckluft, antingen direkt från en befintlig luftledning eller från en kompressor som levereras av Mil-tek.

Det innebär att Mil-tek 2305 är fri från både elektriska och hydrauliska komponenter, vilket minimerar risken för brand och helt eliminerar risken för oljeföroreningar. En automatiserad bale-out-funktion gör det snabbt, säkert och enkelt att tömma balpressen.

Mil-tek 2305 Press för kartong och plast

Ladda ner produktblad

Behöver ni hjälp?

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur Mil-tek kan hjälpa ditt företag att spara tid, utrymme och pengar genom bättre hantering av avfall.

Vill du ha information om våra produkter eller prata med en av våra lokala representanter? Låt oss veta vad du behöver hjälp med så att vi kan komma i kontakt idag.