Transparent

2102 2102 kartong- och plastpress

2102 2102 kartong- och plastpress
Mil-teks balpress 2102 uppfyller alla krav i EN16500 standarden och tar inte större plats än ett vanligt arkivskåp, vilket gör den idealisk för verksamheter med mindre mängder kartong och plast.
  • Pressar kartong, well, papp, plast och övriga mjuka material
  • Ergonomisk, lätthanterlig, ren och säker
  • Låg ljudnivå och inget oljeläckage
  • Nya EN16500 säkerhetsfunktioner
  • Snabbare presscykel och urbalningsindikator
  • Förbättrade felsäkerhetsfunktioner och låsmekanismer
Luftdriven Kartong Plast

Den kompakta balpressen 2102 passar perfekt både inomhus och utomhus för balning och återvinning av kartong och plast. Resultatet är minskade kostnader för avfallshantering, minskat utrymme för avfall och minskat antal soptömningar och lyftfrekvenser.

Luftdriven Kartong Plast

Efterträdaren

Mil-tek 2102 är inte längre i produktion. A102 är en komplett omkonstruktion av originalmaskinen. Snabbare, starkare, bättre.

Ta en titt:

Flexibel lösning

Mil-tek 2102 Baler är känd för sin flexibilitet, utformad för att passa in även på de minsta platser där effektiv komprimering av avfall behövs för att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö. Säkerhets- och driftsfunktionerna gör Mil-tek 2102 till en ergonomisk, enkel, ren och säker maskin att använda och kan placeras nära där avfall genereras.

Mil-teks maskiner är konstruerade så att nästan vem som helst kan använda dem. Du lägger helt enkelt i ditt material, stänger dörren, drar i handtaget och låter maskinen göra det verkliga jobbet. 2102 har en extremt snabb presscykel på mellan 10-20 sekunder. Mil-tek 2102 drivs med tryckluft, antingen direkt från en befintlig luftledning eller från en kompressor som levereras av Mil-tek. Det innebär att balpressen är fri från både elektriska och hydrauliska komponenter, vilket minimerar risken för brand och helt eliminerar risken för oljeföroreningar.

Mil-tek A102 Kartong- och plastpress

Ladda ner ditt produktblad

Behöver ni hjälp?

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur Mil-tek kan hjälpa ditt företag att spara tid, utrymme och pengar genom bättre hantering av avfall.

Vill du ha information om våra produkter eller prata med en av våra lokala representanter? Låt oss veta vad du behöver hjälp med så att vi kan komma i kontakt idag.